Unihejs udlejer CO2 neutrale hejs til bygherrer og entreprenører

UniHejs udlejer kvalitets-person- og materialehejs til byggebranchen til konkurrencedygtige priser. Samtidig er alle vores hejs CO2-neutrale – fra produktionen hos producenten til den ankommer til din byggeplads, og al strømforbrug på din byggeplads i hele udlejningsperioden.

UniHejs udlejer italienske Electroelsas ­fulde person- og materialehejs-program i Danmark. Alle vores hejs er fabriksnye, driftsikre og med den nyeste teknologi, så du modtager et driftsikkert hejs hver gang.

Hos os kan du leje person- og godselevatorer, materialehejs samt materialeplatforme, som kan løfte mellem 100 og 5.000 kg. Vores personhejse kan løfte fra 6 til 40 personer, og vi kan levere arbejdsplatforme på helt op til 33,9 meter i bredden til facaderenovering. Du kan se vores fulde udlejningsprogram her.

Vi er innovative og løsningsorienterede, når vi hjælper dig med at finde den rigtige hejse-løsning til dit projekt. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og sikkerhed på vores løsninger, og al vores personale arbejder efter principperne i ISO 9001:2015.

10 GODE GRUNDE TIL AT LEJE HEJS HOS UNIHEJS:

Send uforpligtende forespørgsel til UNIHEJS

Unihejs forsidebanner KOR

Egen serviceafdeling med 24/7-akuthjælp

Jeres byggeri skal ikke stå på stand-by pga. vores hejs. Derfor har vi faste serviceintervaller på alle vores hejs. Som hovedregel servicerer vi alle vores standard hejs hver 30. dag. Mere komplekse hejsesystemer har særlige serviceintervaller. Hvis I ønsker særlige serviceintervaller, aftaler vi det, når vi indleder samarbejdet.

Vi råder over vores egen serviceafdeling, som har langt de fleste reservedele på lager. Det betyder at vi meget hurtigt kan servicere jeres hejs hvis det bliver nødvendigt. Derfor tilbyder vi også 24/7 akuthjælp. Det betyder at vi servicerer jeres hejs, i hele landet, senest 4 timer fra jeres opkald.

24/7 akuthjælp: Ring 3217 3217