Perfektionisme og passion kendetegner UniHejs

Vi går aldrig på kompromis med vores løsninger, og vi er altid klar til at gå den ekstra mil. Det kendetegner også vores personale, der sætter deres faglige stolthed på højkant på hver eneste opgave, de er ude på.

Som distributør for Electroelsa taler du direkte med fagfolk, der kender produkterne ud og ind. Derfor kan du også forvente lidt mere, når du handler med UniHejs.

Vi udlejer og sælger hele person- og materialehejs-programmet fra Electroelsa i hele Danmark, og vi råder selv over vores egen serviceafdeling, som altid ligger inde med de fleste reservedele på lager. Med vores 24/7-akuthjælp er du sikret den bedste service. Et byggeri skal ikke stå på stand-by på grund af os - det har du vores ord på!

Hvorfor leje hos UniHejs?

Svaret er enkelt: Konkurrencedygtige priser, ingen fordyrende mellemled, kvalitetsprodukter og højt kvalificeret medarbejdere. Vi holder altid vores aftaler.

Med den nyeste teknologi får du et driftssikkert hejs hver gang. Vi er vant til at arbejde med større internationale klienter, og vores sikkerheds- og kvalitetsniveau er væsentligt højere end den danske standard. Naturligvis taler og skriver alle vores medarbejdere også engelsk. Kort fortalt er vi en stærk samarbejdspartner, der er innovativ og løsningsorienteret.

Skal vi ikke bevise det for dig

9601+

Kg/co2 absorberes pr. år

288900+

Kg/co2 absorberet i 2050

66262+

Kwh co2 neutral strøm pr. år

Bliv ringet op