Perfektionisme og passion kendetegner UniHejs

Vi går aldrig på kompromis med vores løsninger og vi er altid klar til at gå den ekstra mil. Det kendetegner også vores personale, der sætter deres faglige stolthed på højkant på hver eneste opgave, de er ude på.

Som distributør for Electroelsa taler du direkte med fagfolk, der kender produkterne ud og ind. Derfor kan du også forvente lidt mere, når du handler med UniHejs.

Vi udlejer og sælger hele person- og materiale hejs programmet fra ElectroElsa i hele Danmark, og vi råder selv over vores egen serviceafdeling, som altid ligger inde med de fleste reservedele på lager og med vores 24/7 akuthjælp er du sikret den bedste service. Et byggeri skal ikke stå stand-by på grund af os - det har du vores ord på!

Hvorfor leje hos Unihejs?

Svaret er enkelt: Konkurrencedygtige priser, ingen fordyrende mellemled, kvalitetsprodukter og højt kvalificeret medarbejdere. Vi holder altid vores aftaler.

Med den nyeste teknologi får du driftssikkert hejs hver gang. Vi er vant til at arbejde med større internationale klienter, og vores sikkerheds- og kvalitetsniveau væsentligt højere end den danske standard. Naturligvis taler og skriver alle vores medarbejdere også engelsk. Kort fortalt er vi en stærk samarbejdspartner der er innovativ og løsningsorienteret.

Skal vi ikke bevise det for dig?

7230+

Kg/co2 reduceret vi hvert år

217600+

Kg/co2 absorberet i 2050

49908+

Kwh co2 neutral størm pr. år

Bliv ringet op