Øg effektiviteten på byggepladsen

Et hejs er en nødvendighed på byggepladser, der foregår i højden. Hvilken type hejs, du netop har brug for, afhænger af dit behov der afgøres af størrelsen af byggematerialer, lastkapacitet og om hejset skal kunne benyttes til personbefording.

Vi tilbyder materialehejs, materialeplatforme og personhejs, der tilpasses til dit byggeris behov. Vores hejs kommer fra Electroelsa som vi også er distributører for i Danmark. Electroelsa har mere end 40 års erfaring i produktion af hejs som giver garanti for driftsikkerhed og gennemtænkte løsninger.

AFLAST MEDARBEJDERNE MED DET RETTE HEJS

Et byggeprojekt er en fin balance mellem logistiken og effektiv adgang for håndværkerne og derfor er god idé at gennemtænke alle byggeriets faser for at vælge den optimale løsning. Hvis blot er tale om transport personer og let værktøj kan man med fordele vælge et personhejs som aflaster medarbejderne i de mange ture og ned af stilladset eller trapperne. Dog skal man huske, at en personhejs er begrænset af sin indvendige dimensioner, da døre skal kunne lukkes og vi ser desværre ofte flere og flere byggemateriale ikke kan komme ind i personhejset.

Derfor kan man med fordele vælge et materialehejs som er åbent i begge ender og vores største hejs kan man have byggemateriale op til 4.50 meter indeni maskinen og vi tilbyder endda med vores special løsning så at byggemateriale op til 6.00 meter kan køres op med denne type maskine. En anden fordele med vores materialehejs, at de kan godkendes til at transportere mennesker uden større tekniske ændringer. Så den smarte byggeleder vælger dette hejs for at holde alle muligheder åbne med byggeri i højden.

HPersonhejstilpersonerellerkg
6 pers / 500 kg
HPersonhejstilpersonereller.Kg
10 pers / 1.000 kg
HPersonhejstilpersonereller.Kg
14 pers / 1.500 kg
HPersonhejstilpersonereller.kg
22 pers / 2.000 kg
HPersonhejstilpersonereller.Kg
2 x 25 pers / 4.500 kg
PMSpiderMaterialehejskg
300 kg
PM materialehejs
800 - 1.000 kg
PM Materialehejs
1,500 kg
PMMaterialehejs
1.800 - 2.300 kg
PMMaterialehejstil.Kg
3.500-5.000 kg

Så hvad er den store forskel på et personhejs og materialeplatform?

Hastigheden siger mange – og derfor har vi kikket lidt på det regnestykke. Et byggeri på 6 etager hvor al arbejde foregår på topniveauet bør være ”worst case” – En personelevator fra håndværkerne trykker på knappen og står på øverste etage er cirka 35 sekunder + 15 sekunder til at åbne dobbelt dørene nede og oppe. En materialeplatform kører langsomme i henhold til lovgivningen og derfor tager det 50 sekunder + 10 sekunder på åbne rampen nede og oppe. Det giver omkring 10 sekunder forskel pr. tur op og ned.

Konklusionen bør derfor være at på byggerier under 10 etager i højden og med mere end 25 turer pr. dag er der ingen økonomisk gevinst i at bruge personhejs fremfor en materialeplatform. Vi hjælper gerne med at lave denne beregning på netop dit projekt så din løsningen bliver helt rigtigt fra starten.

Så vores svar er fleksibiliteten!

Vi udlejer personhejs, materialehejs og materialeplatforme.

Unihejs har gjort det nemt at leje et byggehejs til dit næste projekt og vi er med hele vejen fra projektering og aflevering af projektet. Vi er ikke bare en underleverandør, men din tætte samarbejdspartner som har forståelse for der udfordringer der kan komme igennem byggeriet og vi står altid parate hjælpe dig med løsninger undervejs således du kan komme i mål.

Lad os sammen kikke på dit projekt og finde det bedste løsning.

Bliv ringet op