Materialeplatforme

Materialeplatforme

Materiale platforme

PMSpiderMaterialehejskg
300 KG
PM materialehejs
1000 KG
PM Materialehejs
1500 KG
PMMaterialehejs
2300 KG
PMMaterialehejstil.Kg
5000 KG

Alle byggeprojekter med etagebyggeri kan med en materialeplatform optimere transport af byggematerialer og effektivisere arbejdsprocessen, da man ikke er tvunget til at løfte byggematerialer på plads, når det ankommer til byggepladsen. UniHejs tilbyder også materialeplatforme, som læsses fra flere sider, og derved kan man benytte en gaffeltruck eller en teleskoplæsser og afsætte store læs, let og enkelt. UniHejs tilbyder materialeplatforme fra 300 til 5.000 kg. Med én af Danmarks største materialeplatforme på 4,70 x 3,20 meter er ingen opgaver umulige med et af vores hejser.

8 gode grunde til at leje et hejs hos unihejs

Vores hejser er CO2-neutrale. Det gælder både transporten fra Electroelsa til din byggeplads samt al strømforbruget på din byggeplads i udlejningsperioden.

Du bruger mindre strøm med vores hejser. Vores teknologi bruger op til 20 % mindre strøm end tilsvarende produkter på markedet.

Vores priser er konkurrencedygtige. Vi har ingen fordyrende mellemled, og selvom vores hejser er klimavenlige, i modsætning til tilsvarende hejser på markedet, er vores priser stadig attraktive.

Vores ISO9001:2015-certificering sikrer, at du får leveret et kvalitetsprodukt hver gang – fra opstilling, kontrol og godkendelse til service.

Vores overvågningssystemer og online fejlfinding forhindrer driftstop. Men du har adgang til akuthjælp 24/7, hvis hejset mod forventning har brug for service. 

Vi har højt kvalificerede og veluddannede medarbejdere, som alle taler og skriver dansk og engelsk. Vi tilbyder fx at levere al brugervejledning og dokumentation på engelsk.

Vi overholder altid vores aftaler, og vi leverer vores løsninger til de aftalte tidsfrister.

Vores sikkerhedsniveau er væsentligt højere end den danske standard. Vi er vant til at arbejde med internationale kunder, som kræver højeste sikkerhedsniveau.

Aflæsning af materialehejs fra lastbil

Spørgsmål om materialeplatforme

En materialeplatform er fagudtrykket for et hejs, der både må køre med personer og materialer. En materialeplatform kører langsommere end et personhejs.

Det er let – der er klare regler for, hvornår der må køre personer i et hejs. Og derfor er der to hurtige tjek, du kan fortage, inden du kører i hejset.

  1. Er der tag på hejset?
    2. Er der en inspektionsrapport iht. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 629 af 27. juni 2008?

Hvis én af disse ting mangler, må der ikke køre personer i hejset!

Nej, modellen afgør den maksimale belastning, der må være i kurven. Du kan altid finde svaret inde på produktsiden for den pågældende model. Dér finder du også en belastningstabel, som viser, hvor meget gods, der må køres med, sammen med x antal personer.

Ja, det kan du, men den kører ingen steder. Alle UniHejs’ materialeplatforme har et indbygget overbelastningssystem, som vises på kontrolpanelet som et trafiklys. Derfor er du altid sikker på, at du kan køre sikkert i et hejs fra UniHejs.

Hver gang vi opstiller en materialeplatform, skal der udføres en lang række tests, inden platformen kan sættes i drift. Vi har en lang tjeklist i forbindelse med selve opstillingen, og herefter kommer der en inspektør, som er underlagt DANAK-regler for opstilling af byggeelevatorer. Han gennemgår hele opstillingen, og sammen slutter vi af med at lave en droptest, hvor platformens bremser slippes og når de overskrider den maksimale hastighed, skal nødbremsen stoppe den automatisk.  

Materialeplatformen synes ved selve opstillingen, og herefter skal der laves et månedligt eftersyn af en uddannet servicemontør, der overholder ISO9001:2015-standarden i henhold til dokumentation. Alle serviceeftersyn og reparationer skal noteres i materialeplatformens servicebog.

Alle UniHejs’ materialeplatforme og materialehejser er forsynet med et specielt gitter, der kaldes ”anti-knusning” og som ses på typiske kvalitetshejser og de nyeste modeller. Vi ser desværre mange hejser, der ikke har den sikkerhedsanordning, og det kan skabe nogle farlige situationer. Når vores hejs kører og der er noget, der rammer det eller rører gitteret, stopper hejset omgående. Det er også derfor du altid kan høre et hejs fra UniHejs på lang afstand, da vores hejser afgiver en høj bip-lyd, når de kører de sidste tre meter ned til jorden.

Materialeplatforme skal synes før de sættes i drift, og herefter skal der laves et autoriseret tjek hver måned. Efter 14 måneder skal materialeplatformene synes på ny af en DANAK-inspektør.

Bliv ringet op af Unihejs