Materialeplatforme

Materialeplatforme

Materiale platforme

PMSpiderMaterialehejskg
300 KG
PM materialehejs
1000 KG
PM Materialehejs
1500 KG
PMMaterialehejs
2300 KG
PMMaterialehejstil.Kg
5000 KG

Alle byggeprojekter med etagebyggeri kan med en materialeplatform optimere transport af byggematerialer og effektivisere arbejdsprocessen, da man ikke tvunget til at løfte byggemateriale på plads, når det ankommer til byggepladsen. UNIHEJS tilbyder også materialeplatforme, som læsses fra flere sider, og derved kan man benytte en gaffeltruck eller teleskoplæsser og afsætte store læs let og enkelt. UNIHEJS tilbyder materialeplatforme fra 300 kg op til 5.000 kg og med en af Danmarks største materialeplatform på 4.70 x 3.20 meter, er ingen opgaver umulige med et af vores hejs.

8 gode grunde til at leje hejs hos unihejs

Vores hejs er CO2 neutrale. Både transporten fra ElectroElsa til din byggeplads, og al strømforbrug på din byggeplads i udlejningsperioden.

Du bruger mindre strøm med vores hejse. Vores teknologi bruger op til 20 % mindre strøm end tilsvarende produkter på markedet.

Vores priser er konkurrencedygtige. Vi har ingen fordyrende mellemled, og selvom vores hejse er klimavenlige, i modsætning til tilsvarende hejse på markedet, så er vores priser stadig attraktive.

Vores ISO9001:2015 certificering sikrer, at du får leveret et kvalitetsprodukt hver gang – fra opstilling, kontrol og godkendelse til service.

Vores overvågningssystemer og online fejlfinding forhindrer driftstop. Men du har adgang til 24/7 akuthjælp hvis hejsen mod forventning har brug for service. 

Vi har højt kvalificerede og veluddannede medarbejdere, som alle taler og skriver dansk & engelsk. Vi tilbyder fx at levere al brugervejledning og dokumentation på engelsk.

Vi overholder altid vores aftaler og vi leverer vores løsninger til de aftalte tidsfrister.

Vores sikkerhedsniveau er væsentligt højere end den danske standard. Vi er vant til at arbejde med internationale kunder som kræver højeste sikkerhedsniveau.

Aflæsning af materialehejs fra lastbil
MMaterialehejsklartillevering

Spørgsmål om materiale platforme

Hvad er forskellen på en materialeplatform og et materialehejs?

En materialeplatform er fagudtrykket for et hejs der både må køre med personer og materialer. En materialeplatform kører langsommere end et personhejs.

Hvordan kan jeg se om det er en materialeplatform?

Det er let – der er klare regler for hvornår der må køre personer i et hejs. Og derfor to hurtigte tjek du kan fortage inden du kører i hejset.

1. Er der taget på hejset?
2. Er der en inspektionsrapport iht. Arbejdstilsynets bekendtgørelses nr. 629 af 27. juni 2008

Hvis en af disse tinge mangler må der ikke køre personer i hejset!

Kan en materialeplatform løfte mindre end et materialehejs?

Nej, Modellen afgøre den maksimale belastning der på være i kurven – og du kan altid finde svaret inden på produktsiden for den pågældende model. Der finder du også en belastningstabel som viser hvor meget gods der på køres med sammen med x antal personer.

Kan jeg overlæsse en materialeplatform?

Ja, det kan du men det kører ingen steder – alle UniHejs’s materialeplatforme har indbygget en overbelastningssystem som vises på kontrolpanelet som et trafiklys. Derfor er altid sikker på, at du kan kører sikkert i et UniHejs.

Hvordan kan jeg være sikker på, at materialeplatform er sikker at kører i?

Hver gang vi opstiller en materialeplatform skal der udføres en lange række tests inden platformen kan sættes i drift. Vi har en lang tjekkelist i forbindelse med selve opstillingen og herefter kommer der inspektør som er underlagt DANAK regler for opstilling af byggeelevator. Han gennemgår hele opstillingen og sammen slutter vi af at lave en droptest – hvor platformen bremser slippes og når overskrider max. hastigheden skal nødbremsen stoppe den automatisk.  

Hvor ofte skal der laves eftersyn på en materialeplatform?

Materialeplatformen synes ved selve opstillingen og herefter skal laver månedligt eftersyn af uddannet servicemontør der overholder ISO9001:2015 standarden omkring dokumentation. Alle serviceeftersyn og reparation skal noteres i materialeplatforms servicebog.

Hvorfor har I ikke afskærmning på jorden – er det ikke farligt hvis der står nogen under platformen?

Alle Unihejs materialeplatform og materialehejs er forsynet med et specielt gitter der kaldes ”anti-knusning” og der ser man typiske på kvalitetshejs og de nyeste modeller. Vi ser desværre mange hejs der ikke har den sikkerhed anordning og der kan skabe farlige situationer. Når vores hejs kører den og noget ramme eller rør gitteret stopper hejset omgående. Det er også det du alt kan hører et UniHejs på lang afstand, da vores hejs afgiver en høj bip lyd når det kører de sidste 3 meter ned til jorden.

Hvor længe må en materialeplatform køre uden inspektion iht. BEK 629?

Materialeplatforme skal synes før i driftssætning og herefter skal der laves et autoriseret hver måned. Efter 14 måneder skal materialeplatforme synes på ny af en DANAK inspektør.

Bliv ringet op af Unihejs