Personhejs

Personhejs

HPersonhejstilpersonerellerkg
6 personer / 500 KG
HPersonhejstilpersonereller.Kg
10 personer / 1000 KG
HPersonhejstilpersonereller.Kg
14 personer / 1500 KG
HPersonhejstilpersonereller.kg
22 personer / 2000 KG
HPersonhejstilpersonereller.Kg
44 personer / 5000 KG

Optimér din byggeplads med et eller flere personhejs. Lad os rådgive dig i at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor håndværkerne og materialerne let kan transporteres op og ned, hurtigt og effektivt. Uanset om dit byggeprojekt er et højhus eller en mindre etageejendom, vil du spare penge ved at bruge et personhejs.Vores personhejser giver dig en optimal driftssikkerhed kombineret med et gennemtænkt design, som giver dig alsidighed og fleksibilitet til at transportere dine byggematerialer og mandskab gennem hele byggeriets forløb. Vores personhejser er bare stærkere, og vi løfter let op til 5.000 kg, og med et af markedets hurtigste personhejser, som kan nå op på 90 meter/min., kan du hurtigt nå til tops i et personhejs fra UniHejs.

8 gode grunde til at leje et hejs hos unihejs

Vores hejs er CO2-neutrale. Det gælder både transporten fra Electroelsa til din byggeplads samt al strømforbruget på din byggeplads i udlejningsperioden.

Du bruger mindre strøm med vores hejs. Vores teknologi bruger op til 20 % mindre strøm end tilsvarende produkter på markedet.

Vores priser er konkurrencedygtige. Vi har ingen fordyrende mellemled, og selvom vores hejs er klimavenlige, i modsætning til tilsvarende hejser på markedet, er vores priser stadig attraktive.

Vores ISO9001:2015-certificering sikrer, at du får leveret et kvalitetsprodukt hver gang – fra opstilling, kontrol og godkendelse til service.

Vores overvågningssystemer og online fejlfinding forhindrer driftstop. Men du har adgang til akuthjælp 24/7, hvis hejset mod forventning har brug for service. 

Vi har højt kvalificerede og veluddannede medarbejdere, som alle taler og skriver dansk og engelsk. Vi tilbyder fx at levere al brugervejledning og dokumentation på engelsk.

Vi overholder altid vores aftaler, og vi leverer vores løsninger til de aftalte tidsfrister.

Vores sikkerhedsniveau er væsentligt højere end den danske standard. Vi er vant til at arbejde med internationale kunder, som kræver højeste sikkerhedsniveau.

PersonhejsHitvillingmontering
Låger til materialehejs eller materialeplatforme

Spørgsmål om personhejs

Den tekniske beskrivelse for en elevator, der bruges på en byggeplads til personbefordring.

Når et personhejs er opstillet, fungerer dette ligesom en normal elevator, og det betyder, at alle der har adgang til byggepladsen, og derved personhejset, kan bruge dette uden forudgående træning.

En materialeplatform er et ombygget materialehejs, hvor der er monteret et tag på, selve kassen er stadig åben. Et personhejs er altid en lukket kabine, som kan sammenlignes med en normal elevator.

Vores personhejs kører mellem 30 og 40 meter i minuttet, og alle vores hejs har soft-start og -stop som du kender det fra en normal elevator. Vi har dog større elevatorer, der kører op til 50 meter i minuttet, hvis opgaven kræver dette.

Vi har personhejs med en kapacitet fra fem personer og op til 50 personer – de fleste personhejs ligger på en kapacitet på cirka 20 personer.

Naturligvis kan man det, og alle vores personhejser er opgivet til at have en kapacitet på x antal personer eller nyttelast, således man kan se, hvor meget hejset kan køre med.

Ja, iht. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 428 af 5. april 2022 skal personhejset godkendes før ibrugtagelse og efterses hver måned. Ibrugtagelsestilladelsen er gældende i 14 måneder fra opstillingen.

Bliv ringet op af Unihejs