Personhejs

Personhejs

HPersonhejstilpersonerellerkg
6 personer / 500 KG
HPersonhejstilpersonereller.Kg
10 personer / 1000 KG
HPersonhejstilpersonereller.Kg
14 personer / 1500 KG
HPersonhejstilpersonereller.kg
22 personer / 2000 KG
HPersonhejstilpersonereller.Kg
44 personer / 5000 KG

Optimer din byggeplads med et eller flere personhejs. Lad os rådgive dig i at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor håndværkerne og materiale let kan transporteres op & ned hurtigt og effektivt. Uanset om dit byggeprojekt er et højhus eller en mindre etageejendom, vil du spare penge ved at bruge personhejs.

Vores personhejs giver dig en optimal driftssikkerhed kombineret med gennemtænkt design, som giver dig alsidighed og fleksibilitet til at transportere dine byggematerialer og mandskabi gennem hele byggeriets forløb. Vores personhejs er bare stærkere, og vi løfter let op til 5.000 kg, og med et af markedets hurtigste personhejs, som kan nå op på 90 meter/min, kan du hurtigt nå til tops i et personhejs fra UNIHEJS.

8 gode grunde til at leje hejs hos unihejs

Vores hejs er CO2 neutrale. Både transporten fra ElectroElsa til din byggeplads, og al strømforbrug på din byggeplads i udlejningsperioden.

Du bruger mindre strøm med vores hejse. Vores teknologi bruger op til 20 % mindre strøm end tilsvarende produkter på markedet.

Vores priser er konkurrencedygtige. Vi har ingen fordyrende mellemled, og selvom vores hejse er klimavenlige, i modsætning til tilsvarende hejse på markedet, så er vores priser stadig attraktive.

Vores ISO9001:2015 certificering sikrer, at du får leveret et kvalitetsprodukt hver gang – fra opstilling, kontrol og godkendelse til service.

Vores overvågningssystemer og online fejlfinding forhindrer driftstop. Men du har adgang til 24/7 akuthjælp hvis hejsen mod forventning har brug for service. 

Vi har højt kvalificerede og veluddannede medarbejdere, som alle taler og skriver dansk & engelsk. Vi tilbyder fx at levere al brugervejledning og dokumentation på engelsk.

Vi overholder altid vores aftaler og vi leverer vores løsninger til de aftalte tidsfrister.

Vores sikkerhedsniveau er væsentligt højere end den danske standard. Vi er vant til at arbejde med internationale kunder som kræver højeste sikkerhedsniveau.

PersonhejsHitvillingmontering
Låger til materialehejs eller materialeplatforme

Spørgsmål om personhejs

Hvad er et personhejs?

Det den tekniske beskrivelse for elevator der bruge på en byggeplads til personbefordring.

Må alle benytte et personhejs eller skal du have et kursus?

Når et personhejs er opstillet fungere dette ligesom en normal elevator og det betyder alle der har adgang til byggepladsen og derved personhejset kan bruge dette uden forgående træning.

Hvad er forskellen på et materialeplatform og personhejs?

En materialeplatform er ombygget materialehejs hvor der monteret tag på, selve kassen er stadig åben. Et personhejs er altid en lukket kabine som kan sammenlignes med en normal elevator.

Hvor hurtigt kører et personhejs op og ned?

Vores personhejs kører imellem 30-40 meter i minuttet og alle vores hejs har soft start og stop som du kender det fra en normal elevator. Vi har dog stor elevator der kører om til 50 meter i minuttet hvis opgave kræver dette.

Hvor mange personer kan der være i et personhejs?

Vi har personhejs fra 5 personer og op til 50 personer – det fleste personhejs ligger på kapacitet på cirka 20 personer.

Må man transportere byggemateriale i et personhejs?

Naturligvis kan man det og alle vores personhejs er opgivet til antal personer eller nyttelast således man kan se hvor meget hejset kan kører med.

Skal et personhejs godkendes før brug?

Ja, iht. Arbejdstilsynets bekendtgørelses nr. 629 af 27. juni 2008 skal personhejset godkendes før ibrugtagelse og efterse hvert måned. Ibrugtagelsens tilladelsen er gældende i 14 måned fra opstillingen.

Bliv ringet op af Unihejs