Materialehejs

Materialehejs

PMSpiderMaterialehejskg
300 KG
PM materialehejs
1000 KG
PM Materialehejs
1500 KG
PMMaterialehejs
2300 KG
PMMaterialehejstil.Kg
5000 KG

Alle byggeprojekter med etagebyggeri kan med et materialehejs optimere deres transport af byggematerialer og effektivisere arbejdsprocessen, da man ikke tvunget til at løfte byggemateriale på plads, når det ankommer til byggepladsen. UNIHEJS tilbyder også materialehejs som læsses fra flere sider, og derved kan man benytte en gaffeltruck eller teleskoplæsser og afsætte store læs let og enkelt. UNIHEJS tilbyder materialehejs fra 300 kg op til 5.000 kg og med et af Danmarks største materialeplatforme 4.70 x 3.20 meter, er ingen opgaver umulige med et vores hejs. Alle vores materialehejs kan konverteres til et kombineret materiale- og personhejs så du også kan benytte det samme hejs til dine håndværkere.

8 gode grunde til at leje hejs hos unihejs

Vores hejs er CO2 neutrale. Både transporten fra ElectroElsa til din byggeplads, og al strømforbrug på din byggeplads i udlejningsperioden.

Du bruger mindre strøm med vores hejse. Vores teknologi bruger op til 20 % mindre strøm end tilsvarende produkter på markedet.

Vores priser er konkurrencedygtige. Vi har ingen fordyrende mellemled, og selvom vores hejse er klimavenlige, i modsætning til tilsvarende hejse på markedet, så er vores priser stadig attraktive.

Vores ISO9001:2015 certificering sikrer, at du får leveret et kvalitetsprodukt hver gang – fra opstilling, kontrol og godkendelse til service.

Vores overvågningssystemer og online fejlfinding forhindrer driftstop. Men du har adgang til 24/7 akuthjælp hvis hejsen mod forventning har brug for service. 

Vi har højt kvalificerede og veluddannede medarbejdere, som alle taler og skriver dansk & engelsk. Vi tilbyder fx at levere al brugervejledning og dokumentation på engelsk.

Vi overholder altid vores aftaler og vi leverer vores løsninger til de aftalte tidsfrister.

Vores sikkerhedsniveau er væsentligt højere end den danske standard. Vi er vant til at arbejde med internationale kunder som kræver højeste sikkerhedsniveau.

IMG   scaled

Spørgsmål om Materialehejs

Hvad bruges et materialehejs til?

Det tekniske korrekt svar er: til lodret transport af byggemateriale til ønsket niveau. Det betyder, at man kan have en person på jorden der læsser materialehejset og sender op til håndværkerne. Men der må om ingen omstændigheder kører personer med i hejset.

Hvad det mindste og største materialehejs UNIHEJS har?

På vægtbelastning går vores hejs fra 100 Kg og helt op til 5.000 Kg – det fleste bygherre kan leve med 1.000 til 2.000 Kg. Hvor mindste hejs har stol på 0,80 x 0,40 meter og det største hejs er stolen 4.70 x 3.20 meter. Og vi har mere end 20 forskellige modeller at vælge imellem.

Hvorfor kører et materialehejs hurtigere end en materialeplatform?

Det kunne godt kører stærkere men bekendtgørelse beskriver tydeligt, at hvis der kører personer i et materialehejset ombygget til materialeplatform på dette maksimalt kører 12 meter i minuttet. Hvis det kører som materialehejst uden personer i må det kører 20 meter i minuttet.

Hvis jeg ikke må stå i materialehejset hvordan styrer jeg det så?

På alle etager eller stop som vi kalder det er lågen forsynet med fjernbetjening hvor du kan sende hejset op/ned og stop på næste etage. På jorden har du ligeledes en fjernbetjening hvor du kan kalde hejset og sende det tilbage op igen.

De fleste materialehejs har lasteramper i ender – hvad gør jeg hvis der ikke er plads til læsse fra den vinkel?

UNIHEJS er lidt smartere end de fleste andre og er udstyret med en ekstra læsse rampe på siden således, at du har 3 adgange til hejset. Og døren passer naturligvis med en europalle.

Kan jeg ændre et materialehejs til en materialeplatform efter opstillingen?

Ja, det kan du godt – da alle vores UNIHEJS kommer hjem som materialeplatforme, dog skal hejset ombygges til den nye opgave og hele opstillingen gennemgås som det var ny opstillingen. Til sidst afsluttes dette med DANAK syn og en droptest før du kan bruge dette til personbefordring.

Kan jeg transportere byggemateriale med en palleløfter i et materialehejs?

Naturligvis kan du det. Gulvet og ramperne er lavet utrolig stærkt jernplade med indbygget skrid sikring dog kræver det en rampe på jordniveauet, da hejset typiske ikke kan komme længe ned end 45 cm fra jorden. Dette løses normalt med forskellige typer ramper som du kan leje af os.

Bliv ringet op af Unihejs