Materialehejs

Materialehejs

PMSpiderMaterialehejskg
300 KG
PM materialehejs
1000 KG
PM Materialehejs
1500 KG
PMMaterialehejs
2300 KG
PMMaterialehejstil.Kg
5000 KG

Alle byggeprojekter med etagebyggeri kan med et materialehejs optimere deres transport af byggematerialer og effektivisere arbejdsprocessen, da man ikke tvunget til at løfte byggemateriale på plads, når det ankommer til byggepladsen. UniHejs tilbyder også materialehejser, som læsses fra flere sider, og derved kan man benytte en gaffeltruck eller teleskoplæsser og afsætte store læs let og enkelt. UniHejs tilbyder materialehejser fra 300 til 5.000 kg, og med en af Danmarks største materialeplatforme på 4,70 x 3,20 meter, er ingen opgaver umulige med et vores hejser. Alle vores materialehejser kan konverteres til et kombineret materiale- og personhejs, så du også kan benytte det samme hejs til dine håndværkere.

8 gode grunde til at leje et hejs hos UniHejs

Vores hejser er CO2-neutrale. Det gælder både transporten fra Electroelsa til din byggeplads samt al strømforbruget på din byggeplads i udlejningsperioden.

Du bruger mindre strøm med vores hejs. Vores teknologi bruger op til 20 % mindre strøm end tilsvarende produkter på markedet.

Vores priser er konkurrencedygtige. Vi har ingen fordyrende mellemled, og selvom vores hejs er klimavenlige, i modsætning til tilsvarende hejser på markedet, er vores priser stadig attraktive.

Vores ISO9001:2015-certificering sikrer, at du får leveret et kvalitetsprodukt hver gang – fra opstilling, kontrol og godkendelse til service.

Vores overvågningssystemer og online fejlfinding forhindrer driftstop. Men du har adgang til akuthjælp 24/7, hvis hejset mod forventning har brug for service. 

Vi har højt kvalificerede og veluddannede medarbejdere, som alle taler og skriver dansk og engelsk. Vi tilbyder fx at levere al brugervejledning og dokumentation på engelsk.

Vi overholder altid vores aftaler, og vi leverer vores løsninger til de aftalte tidsfrister.

Vores sikkerhedsniveau er væsentligt højere end den danske standard. Vi er vant til at arbejde med internationale kunder, som kræver højeste sikkerhedsniveau.

Spørgsmål om Materialehejs

Det teknisk korrekte svar er: Til lodret transport af byggematerialer til ønsket niveau. Det betyder, at man kan have en person på jorden, der læsser materialehejset, og sender det op til håndværkerne. Men der må under ingen omstændigheder køre personer med i hejset.

På vægtbelastning går vores hejs fra 100 og helt op til 5.000 kg. De fleste bygherrer kan leve med 1.000 til 2.000 kg. Vores mindste hejs har en stol på 0,80 x 0,40 meter, og på det største hejs er stolen 4,70 x 3,20 meter. Vi har flere end 20 forskellige modeller at vælge imellem.

En materialeplatform kan godt køre hurtigere, men en bekendtgørelse beskriver tydeligt, at hvis der kører personer med i et materialehejs, ombygget til materialeplatform, må dette maksimalt køre 12 meter i minuttet. Hvis det kører som et materialehejs uden personer i, må det køre 20 meter i minuttet.

På alle etager – eller stop, som vi kalder det – er lågen forsynet med en fjernbetjening, hvor du kan sende hejset op eller ned samt stoppe det på næste etage. På jorden har du ligeledes en fjernbetjening, hvor du kan tilkalde hejset og sende det tilbage igen.

UniHejs er lidt smartere end de fleste andre og vores hejser er udstyret med en ekstra læsserampe på siden, således at du har tre adgange til hejset. Og døren passer naturligvis med en europalle.

Ja, det kan du godt, eftersom alle vores hejser kommer hjem som materialeplatforme. Dog skal hejset ombygges til den nye opgave, og hele opstillingen gennemgås som var det en ny opstilling. Til sidst afsluttes dette med et DANAK-syn og en droptest, før du kan bruge det til personbefordring.

Naturligvis kan du det. Gulvet og ramperne er lavet af en utroligt stærk jernplade med indbygget skridsikring. Dog kræver det en rampe på jordniveauet, da hejset typisk ikke kan komme længere ned end 45 cm over jorden. Dette løses normalt med forskellige typer ramper, som du kan leje hos os.

Bliv ringet op af Unihejs