Materialehejs

Materialehejs

PM Spider Materialehejs 300 kg
300 KG
PM-10 materialehejs
1000 KG
PM-1200 Materialehejs
1500 KG
PM20 Materialehejs
2300 KG
PM50 Materialehejs til 5.000 Kg
5000 KG

Alle byggeprojekter med etagebyggeri kan med et materialehejs optimere deres transport af byggematerialer og effektivisere arbejdsprocessen, da man ikke tvunget til at løfte byggemateriale på plads, når det ankommer til byggepladsen. Unihejs tilbyder også materialehejs som læsses fra flere sider, og derved kan man benytte en gaffeltruck eller teleskoplæsser og afsætte store læs let og enkelt. UniHejs tilbyder materialehejs fra 300 kg op til 5.000 kg og med et af Danmarks største materialeplatforme 4.70 x 3.20 meter, er ingen opgaver umulige med et UniHejs. Alle vores materialehejs kan konverteres til et kombineret materiale- og personhejs så du også kan benytte det samme hejs til dine håndværkere.

Hvorfor vælge vores service?

Med Unihejs som samarbejdspartner er du garanteret, at dokumentation, sikkerhed og arbejdsmiljø er hævet til internationalt niveau. Du får vores absolutte respekt for din forretning i form af total fokus på levering, sikkerhed og brugervenlighed.

Kvalificeret team

Nøglen til et højt kvalifikationsniveau er løbende at udvikle montørernes kompetencer, og vi tilskynder altid løbende efteruddannelse.

Certificeret virksomhed

Vi arbejder efter ISO9001:2015-standarden og gennemgår i øjeblikket vores afsluttende audit. Herefter implementeres ISO18001 og ISO45001.

Kvalitetsarbejde

Vi sætter en ære i vores hejsløsning, og derfor kan du altid forvente 100 % kvalitetsarbejde og levering til den aftalte tid.

24/7-vagtordning

Vi har altid montører på standby i tilfælde af driftsstop eller hasteopgaver, som ikke kan vente til normal arbejdstid.

Vi har naturligvis også vores egen ISO9001:2015 ”Lead auditor” tilknyttet vores team, som er din garanti for, at dokumentation og kvalitetsstyring altid lever til højst standard.
Du kan forvente mere med os, da vi er vant til at arbejde med internationale kunder, og derfor har vi også sat standarden en del højere, end hvad kræves efter Dansk lovgivning.
Derfor tilbyder vi naturligvis også al dokumentation på engelsk.

One-stop leverandør hos UniHejs og derfor sørger vi for alt fra opstilling, kontrol, godkendelse og service.
Gennem hele lejeperioden sørger vi for løbende lovpligtige eftersyn, og med vores overvågningssystemer kan vi se, hvis et personhejs har behov for eftersyn og mange gange forhindre et driftsstop – vi kan også udføre fejlfinding online og guide bruger i at afhjælpe evt. betjeningsfejl. Dermed sparer vi din tid og dine penge.

Spørgsmål omkring materialehejs

Hvad bruges et materialehejs til?

Det tekniske korrekt svar er: til lodret transport af byggemateriale til ønsket niveau. Det betyder, at man kan have en person på jorden der læsser materialehejset og sender op til håndværkerne. Men der må om ingen omstændigheder kører personer med i hejset.

Hvad det mindste og største materialehejs Unihejs har?

På vægtbelastning går vores hejs fra 100 Kg og helt op til 5.000 Kg – det fleste bygherre kan leve med 1.000 til 2.000 Kg. Hvor mindste hejs har stol på 0,80 x 0,40 meter og det største hejs er stolen 4.70 x 3.20 meter. Og vi har mere end 20 forskellige modeller at vælge imellem.

Hvorfor kører et materialehejs hurtigere end en materialeplatform?

Det kunne godt kører stærkere men bekendtgørelse beskriver tydeligt, at hvis der kører personer i et materialehejset ombygget til materialeplatform på dette maksimalt kører 12 meter i minuttet. Hvis det kører som materialehejst uden personer i må det kører 20 meter i minuttet.

Hvis jeg ikke må stå i materialehejset hvordan styrer jeg det så?

På alle etager eller stop som vi kalder det er lågen forsynet med fjernbetjening hvor du kan sende hejset op/ned og stop på næste etage. På jorden har du ligeledes en fjernbetjening hvor du kan kalde hejset og sende det tilbage op igen.

De fleste materialehejs har lasteramper i ender – hvad gør jeg hvis der ikke er plads til læsse fra den vinkel?

Unihejs er lidt smartere end de fleste andre og er udstyret med en ekstra læsse rampe på siden således, at du har 3 adgange til hejset. Og døren passer naturligvis med en europalle.

Kan jeg ændre et materialehejs til en materialeplatform efter opstillingen?

Ja, det kan du godt – da alle vores UniHejs kommer hjem som materialeplatforme, dog skal hejset ombygges til den nye opgave og hele opstillingen gennemgås som det var ny opstillingen. Til sidst afsluttes dette med DANAK syn og en droptest før du kan bruge dette til personbefordring.

Kan jeg transportere byggemateriale med en palleløfter i et materialehejs?

Naturligvis kan du det. Gulvet og ramperne er lavet utrolig stærkt jernplade med indbygget skrid sikring dog kræver det en rampe på jordniveauet, da hejset typiske ikke kan komme længe ned end 45 cm fra jorden. Dette løses normalt med forskellige typer ramper som du kan leje af os.

Bliv ringet op