Personhejs til nybyggeri

Dyk ned i denne spændende case story bag HHMs imponerende præstation i opførelsen af Hørkær Have i Herlev. Valget af det optimale personhejs til projektet var uden tvivl en afgørende beslutning. HHM har valgt vores kraftfulde H20 personhejs, der ikke blot formår at løfte 2.000 kg byggemateriale, men også levere en imponerende kapacitet på op til 22 personer ad gangen. Med en imponerende hastighed på op til 40 meter i minuttet er ventetiden næsten ikke-eksisterende, hvilket sikrer kontinuerlig produktivitet.

HHM har en vision om et driftsstabilt hejs, da tidligere projekter har oplevet udfordringer med driftsstop og lange ventetider på teknisk hjælp. Denne gang skal det være anderledes. Ved hjælp af Unihejs’ avancerede fjernovervågningssystem kan langt de fleste fejl afhjælpes på blot få minutter via en enkelt telefonsamtale. Dette viser sig som en afgørende faktor i den travle hverdag, hvor uforudsete driftsstop kan forstyrre projektets forløb.

HHM er midt i opførelsen af dette spændende byggeri og har allerede formået at skabe en effektiv og pålidelig arbejdsproces ved at vælge vores H20 personhejs. Lad dig inspirere af deres valg, og lad os hjælpe dig med at realisere dine byggeprojekter med samme effektivitet.

H20 (1)
Type:H-20 Personhejs
Platform mål:L3.40 x B1.57 x H.2.10
Max. belastning/personer:2.000 Kg
Antal adgange:2 x Skydedør 1 x Skydedør ved jordbasen
Specifikationer:32 meter & 11 stop

Bliv ringet op